Zwolle

Historische Buitenplaats Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem

Gardenista 2020 is ivm Corona virus afgelast en uitgesteld tot volgend jaar.

Ben jij die bloemist met passie, creativiteit en ben je gedreven dan word jij misschien wel de kampioen van het festival Gardenista 2021.

Meer info:

We hebben tijdens de eerste editie 2019 ervaren dat het Gardenista Bloemschikthema voor een enorm WOW effect heeft gezorgd bij de gasten. Dit willen we dit jaar graag weer benadrukken. Wij zoeken studenten, amateurs & professionals, die en verhaal kunnen vertellen met plantaardige en niet plantaardige materialen. Uit elke categorie komen de 3 winnaars die vervolgens op het podium tegen elkaar opnemen.

We hebben de deelnametarieven aan de wedstrijd nog aantrekkelijker gemaakt!

• Student € 24,00
  • Professionals € 65,00
  • Amateurs € 40,00

De inschrijvingen blijven binnen komen, waarvoor onze dank. Het overkoepelende thema van 2020 is ‘’Festival’’. De subthema’s zijn als volgt:

• Amateurs; Food, Flowers & Fashion
  • Professionals; Eurosongfestival
  • Studenten; Hippie’s

Om je te kwalificeren voor de wedstrijd vragen we je om een foto (max. 5) te sturen van bloemwerk waar je trots op bent. Samen met je adresgegevens, telefoonnummer, evt. lidnummer Groei & Bloei en geef aan in welke categorie je mee gaat doen. Dit kun je doorgeven door een mailtje te sturen naar bloemschikken(at)gardenista.nl

Mochten er nog vragen zijn dan mag je een mail sturen naar Sharon van Eunen: eunen(at)gardenista.nl of bellen met 06 25 14 25 58

Wil jij meedoen met dit feestje? Aanmelden kan tot 20 april 2020 via bloemschikken(at)gardenista.nl