Zwolle

Open Tuinen Weekend in Zwolle en Omstreken

Afdeling:

Zwolle

Datum:

15-06-2024 t/m 16-06-2024


Kosten:

Gratis

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Diverse Open Tuinen

Rondom Zwolle

Op 15 en 16 juni 2024 staat het Open Tuinen Weekend zoals gewoonlijk weer op het programma.

Elk jaar weer mogen veel tuinliefhebbers genieten van mooie en leuke, grote en kleine tuinen in Zwolle en omgeving. Ook dit jaar zullen een flink aantal mensen hun tuin voor één van deze of beide dagen hun tuin openstellen. Kijken naar de opbouw van de tuin, de kleurencombinaties, planten die u misschien nog nooit gezien hebt en daarbij een gezellig praatje met de eigenaar(esse) van de tuin. Welke tuinen open zijn hoort u t.z.t.

Maar……..we zouden het ook zo fijn vinden als meer mensen met zo’n leuke of mooie tuin deze open willen stellen. Het hoeft geen kasteeltuin te zijn. Een kleine tuin waar liefde uit spreekt, met hier en daar een verborgen hoekje, een bijzondere plant, een mooie pergola. Het is allemaal leuk om te laten zien aan anderen die ook zo graag tuinieren. En…. 2 dagen openstellen is fijn, maar niet verplicht. 1 dag mag ook.

Dus bij deze de uitnodiging om op bezoek te gaan bij de tuinen…….maar ook om jouw tuin voor bezichtiging aan te melden bij de commissie “open tuinen weekend”. Want ook jouw/jullie tuin is vast de moeite waard! Je kunt een mailtje sturen aan Annelies v. Velse (seilenna44@gmail.com).

 

Meer info:

De tuinen zijn geopend op zaterdag en/of zondag van 10:30 tot 17:00 uur.