Oost-Nederlands Kampioenschap Bloemschikken ZATERDAG 26 OKTOBER 2019

Deelnemers kunnen zich inschrijven tot 15 september a.s. voor één van onderstaande categorieën:

Brons: voor individuele deelnemers (amateurs) : de instap groep voor degenen die nog niet eerder hebben meegedaan, deze deelnemers maken een themastuk.
Zilver: voor teams (amateurs) bestaande uit 2-4 personen, deze maken gezamenlijk een themastuk.
Goud : voor individuele deelnemers (amateurs), die al vaker hebben meegedaan aan wedstrijden, deze deelnemers maken een themastuk én een verrassingsstuk. De eerdere klassen gelden niet meer, de winnaar mag zich regiokampioen noemen en ontvangt een Golden Ticket voor Gardenista

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met: Anneke van der Veen:
e-mail: onkbloemschikken@hotmail.com, telefoonnummer: 06 22 60 81 65

INFORMATIE EN DAGINDELING ZATERDAG 26 OKTOBER 2019
Locatie: Dorpshuis Het Hart Eefde, Jolinkweg 2, 7211 DM in Eefde
Aanmelden voor de wedstrijd per e-mail: onkbloemschikken@hotmail.com
Kosten:
Brons: € 25,00 per deelnemer, niet-leden Groei&Bloei betalen € 35,00
Zilver: € 20,00 per team, + € 10,00 p.p. lunch, niet-leden Groei&Bloei betalen € 30,00 per team + € 10,00 p.p.
Goud: € 35,00 per deelnemer inclusief materialen voor het verrassingswerkstuk,
niet-leden Groei&Bloei betalen € 45,00
Het inschrijfgeld is inclusief koffie/thee en een lunch.
De inschrijfgelden moeten vooraf per bank worden voldaan. (zie inschrijfformulier)

ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923