Activiteiten & Actueel

Onze Dames op Goede Plaatsen in Zware Categorieen

Het strijdperk is al weer stil en verlaten: de Nederlandse kampioenschappen bloemschikken zijn voorbij. Of stil….tijdens het bloemschikken kun je soms ook een speld horen vallen, zo ingespannen zijn de deelnemers bezig om hun prachtige bloemstukken vorm te geven. De dames van onze afdeling zijn dit keer niet in de prijzen gevallen. Maar een prestatie hebben zij zeker geleverd door in zware categorieën op goede plaatsen te eindigen.

Er werd dus meegedaan in diverse groepen. In de klasse A2 door Jeanette Rorije (9e plaats), in de ereklasse door Iet Willems (11e plaats), in de select A klasse door Jansje Brink ( 20e plaats) en in de semi-prof klasse door Gerdien ten Brinke, Tinie Roerig en Diny Laarman ( resp. 9e,11e en 18e  plaats).

Wanneer u even sfeer wilt proeven van deze dag kunt op internet terecht bij www.groei.nl. Daar klikt u links op het item bloemschikken bij G&B. Daarna klikt u op het item 'winnaars NKB 2009' In 2009. In de tekst die dan verschijnt kunt u lezen: 'filmpje Jack Groot'. Als u hierop klikt krijgt u in youtube een leuke impressie te zien van deze dag. 

Iet Willems
Iet Willems
Gerdien ten Brinke
Gerdien ten Brinke
Gerdien ten Brinke
Gerdien ten Brinke
meer
Diny Laarmans
17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915