Barneveld als Strijdtoneel

Een winnaar!!

In Barneveld vond op 4 juni de rayonwedstrijd plaats. Wie weet hebt u de resultaten bewonderd op de daarna gehouden tentoonstelling?

Vier Groei&Bloei leden van afdeling Zwolle deden mee aan de wedstrijd. En………. wij hebben ook de winnaar in huis: Gerdien ten Brinke werd kampioen! Een mooie opsteker voor de landelijke wedstrijd die op 24 september wordt gehouden.

Ook de anderen deden het niet onverdienstelijk. Zo werden Marriët Jansen en Gerrie Kroeze resp. 5e en 7e in de categorie beginners en werd Jeanette Rorije 5e bij de gevorderden.

Zoals altijd moest er een verplicht stuk en een vrij stuk worden gemaakt. Het thema was: ‘feest’, vanwege het 40-jarig bestaan van de afdeling Barneveld.

Een interview met de winnaar en een kleine impressie van de dag vindt u op www.barneveldsekrant.nl. Bij zoeken typt u ‘bloemschikken’ en u vindt dan foto’s en het interview.

Een volledige terugblik op de regiokampioenschappen vindt u op: http://barneveld.groei.nl/index.php?id=regiowedstrijd