foto's

Welkom bij Groei & Bloei Zwolle

Wilt u géén van onze activiteiten missen? Meldt u zich dan aan voor onze Nieuwsbrief, via deze Opens external link in new windowLINK:

Groei & Bloei bloemschikcursussen

Vanaf 20 september starten we weer met Bloemschikken.
U kunt zich nu al inschrijven voor Opens internal link in current windowalle lessen van het nieuwe seizoen.
De lessen zijn van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Groene Welle aan de Koggelaan 7 te Zwolle.

Het cursusgeld bedraagt €65,- voor leden en €80,- voor niet leden. Hiervoor krijgt u 7 lessen.
U mag 2 seizoenen (van elk 7 lessen) volgen zonder dat u lid bent van de KMTP (Groei & Bloei).

We gebruiken materialen uit de winkel, tuin of berm. Juist door het werken met de verscheidenheid aan materialen leer je allerlei mogelijkheden zien. Opens internal link in current windowMeer informatie over onze bloemschikcursussen.

Spectaculair avondprogramma na Landelijke Inspiratiedag Bloemschikken met Per Benjamin en Max van der Sluis

Op zaterdag 6 oktober 2018 in theater Flint in Amersfoort is aansluitend aan de Inspiratiedag een spectaculair avondprogramma georganiseerd. Deze avond geven twee van ’s werelds beste bloemsierkunstenaars een wervelende show. We hebben niemand minder dan Per Benjamin en Max van de Sluis bereid gevonden om voor onze bloemschikliefhebbers van Groei & Bloei (en andere belangstellenden) hun Florale kunsten te tonen.

Aanvang van de show is 19.30 uur en de foyer gaat om 18.30 open. Voor leden kost deze avond € 27,50  (niet-leden betalen € 32,50). Het beste kan iedereen zelf een ticket kopen via www.flint.nl, dan kan je zelf je stoel kiezen. Dit is nu al mogelijk, de verkoop is al gestart.

OPEN TUINEN 2018

Eén van onze leukste en gezelligste activiteiten: het Open Tuinen weekend. Dit jaar op 16 en 17 juni.
De 17 Opens internal link in current windowdeelnemers hebben een super weekeind gehad met veel bezoek van belangstellenden.

Heeft u foto's gemaakt of iets leuks te delen? Meld het ons via info(at)zwolle.groei.nl

Check de Agenda!

Check onze AGENDA voor informatie over onze activiteiten, dan mist u niets... Neem altijd uw ledenpas mee!

Deze maand in Groei & Bloei

TOMATILLO