foto's

Welkom bij Groei & Bloei Zwolle

Het bestuur van uw afdeling heet u van harte welkom op de Zwolse Site.

Wilt u géén van onze activiteiten missen? Meldt u zich dan aan voor onze Nieuwsbrief, via deze Opens external link in new windowLINK:

Groei & Bloei bloemschikcursussen

We zijn gestart met Bloemschikken in het nieuwe seizoen.
U kunt zich nog inschrijven voor Opens internal link in current windowde beginnerscursus van het nieuwe seizoen.
De lessen zijn van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Groene Welle aan de Koggelaan 7 te Zwolle.

Het cursusgeld bedraagt €65,- voor leden en €80,- voor niet leden. Hiervoor krijgt u 7 lessen.
U mag 2 seizoenen (van elk 7 lessen) volgen zonder dat u lid bent van de KMTP (Groei & Bloei).

We gebruiken materialen uit de winkel, tuin of berm. Juist door het werken met de verscheidenheid aan materialen leer je allerlei mogelijkheden zien. Opens internal link in current windowMeer informatie over onze bloemschikcursussen.

Check de Agenda!

Check onze AGENDA voor informatie over onze activiteiten, dan mist u niets... Neem altijd uw ledenpas mee!

Deze maand in Groei & Bloei

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL