foto's

Welkom bij Groei & Bloei Zwolle

Wilt u géén van onze activiteiten missen? Meldt u zich dan aan voor onze Nieuwsbrief, via deze Opens external link in new windowLINK:

Check de Agenda!

Check onze AGENDA voor informatie over onze activiteiten, dan mist u niets... Neem altijd uw ledenpas mee!

Cursus Bloemschikken

Houdt u van bloemschikken? We starten jaarlijks in september met de cursussen. U krijgt les van een gediplomeerd docent. De cursisten leren van eigen meegebrachte materialen in zeven lessen de fijne kneepjes van het bloemschikken. U leert verschillende technieken: steken, klemmen, stapelen en werkt met uiteenlopende materialen. 7 lessen die één keer per maand gegeven worden op de donderdag avond.
Op donderdagavond 21 september begon de eerste cursusavond. U kunt altijd later ook nog instromen!

Plaats:
AOC de Groene Welle op Koggelaan 1 te Zwolle
Kosten:
Voor Groei & Bloei leden: EUR 65,-
Voor niet-leden: EUR 80,-
Opgave bij Mw. Everdien Post
mail: everdien.post@home.nl

Deze maand in Groei & Bloei

Een tuinvrouw die een monument verdient (week 42 (820)
De sporen van een bijzondere tuinman (week 41, 819)