Webmaster/ Convocaat

De Website, ons digitale visitekaartje. Uw afdelingswebmaster heeft vele jaren de site van Zwolle update gehouden. Tijd om deze dankbare taak over te dragen.

Daarnaast ligt de taak eens per drie maanden een papieren convocaat te prepareren en een aantal keren per jaar een digitale Nieuwsbrief te verzenden.

Voor iemand die het leuk lijkt om wat kennis en ervaring met de computer op te doen is dit de ideale bestuursfunctie. Het is werkelijk niet moeilijk! U krijgt een speciale cursus en constante ondersteuning vanuit het landelijk webmasterplatform. In een inwerkperiode worden de taken spelerderwijs aan u overgedragen.

Wij zien uit naar uw reactie! Neem contact met ons op!

Activiteiten Commissie

Het organiseren van de activiteiten van de afdeling is een taak voor een gedreven persoon, die zich met een vernieuwende blik gaat inzetten voor een seizoensprogramma met lezingen en andere activiteiten voor een breed publiek.

Er is voldoende achtergrondinformatie en er is een aantal vaste activiteiten die jaarlijks terugkeren. De eerste periode krijgt u ondersteuning. Vooral voor de organisatie Kerstdemonstratie hebben we als bestuur nu te weing capaciteit.

Meldt u aan als nieuw bestuurslid!

Algemeen Bestuurslid

Vanwege de continuïteit binnen het bestuur is het noodzakelijk dat we nieuwe bestuursleden aantrekken. Een dringende oproep aan leden die zich niet aangetrokken voelen tot een specifieke taak, meldt u toch aan als bestuurslid, want...

Vele handen maken licht werk!.. Wat houdt u nog tegen?

Bel of mail ons. U bent van harte uitgenodigd een vergadering bij te wonen.