Activiteiten & Actueel

Rayon Bloemschikwedstrijd 11 mei 2006 in Apeldoorn

In het mooi versierde CODA-gebouw in Apeldoorn werden we ontvangen met koffie en thee. In de A en B klasse deden 3 en 5 deelneemsters mee uit Zwolle.

's Ochtends maakten we het verplichte en het vrije stuk. De A klasse had als thema: Geschikt in het paleis van deze eeuw. De B klasse kreeg als opdracht: Kunst in het bos. Er ontstonden bijzonder mooie bloemstukken met een grote variëteit. 

's Middags stond er een bustocht naar paleis het 't Loo met een rondleiding in de tuinen van het paleis op het programma. Tevens konden we het paleis bezichtigen, waaronder de bloemstukken die gemaakt waren met materiaal uit de paleistuinen. 

Na terugkomst gaf Berend Krotje op zijn eigen ludieke manier tekst en uitleg over een aantal bloemstukken. Bij de prijsuitreiking kregen Tiny Roerig en Gerdien ten Brinke-Vinke de 3e en 1e prijs in de A klasse. Janet Rorije en Iet Willems kregen in de B klasse de 2e en 1e prijs.

Zwolle heeft het prima gedaan! En.. wat een ervaring om hieraan mee te doen. De sfeer, de spanning, de gezelligheid en vele leermomenten. Het was een uitstekend verzorgde dag.

Iet Willemse

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915