De leukste stand van de beurs

Zonder schroom kunnen we constateren dat Groei & Bloei met zijn stand er tussen uit springt bij Tuinidee 2007.  Er heerst een gezelligheid die we gewend zijn bij onze activiteiten. Kinderen konden heerlijk aan een tafel schuiven om iets moois te maken.

De houtsnippers op de vloer brengen een natuurlijke sfeer. Er zijn veel belangstellenden voor de infobalie waar leden zich kunnen melden en een kleine attentie meekrijgen.

Ook nieuwe leden zijn welkom. Zij gaan naar huis met een tas vol Groei & Bloei artikelen en EUR 15,- korting op een jaarlidmaatschap.

De meeste bezoekers laten zich verleiden om voor EUR 0,50 mee te doen aan de kennisquiz, die eigenlijk best wel moeilijk is. De mooie pen als beloning is al de moeite waard, maar de prijzen zijn onder andere een jaarlidmaatschap of entreekaarten voor Appeltern.

Verder kan iedereen exemplaren van ons tijdschrift kopen voor een lage prijs. Sommige bezoekers blijven gewoon even kletsen over tuinieren en bloemschikken. De bloemschiksters gaan intussen onvermoeid door.

De openbare lessen trokken veel belangstelling.

Onze grote dank gaat naar de vele vrijwilligers en bloemschiksters die er weer voor hebben gezorgd dat Groei & Bloei afdeling Zwolle positief op is gevallen.

Onze Activiteiten binnenkort!

Wilt u weten wat we verder voor u in petto hebben? Kijk dan in onze Agenda!

Botanie
De schrik van de straat