Algemene ledenvergadering

De trouwste leden waren al om 19:15 uur aanwezig om vooraan te zitten bij zowel de vergadering, maar natuurlijk ook meteen de lezing later goed te volgen.

De meeste agendapunten passeerden zonder al te veel ophef de revue. De introductie van Petra van Galen-Klaver als nieuwe webmaster werd algemeen geaccepteerd.
Daarna werd het tijd om de vertrekkende leden gepast te bedanken.

Tiny Oord was helaas afwezig door omstandigheden. Zij heeft ons vier jaren bijgestaan met vele administratieve taken. Ook heeft zij een technische kant kunnen laten zien! Wij zijn haar heel dankbaar voor haar inzet. Het bouquet en de attentie is haar persoonlijk gebracht. De ledenadministratie neemt Marja van den Berg voorlopig op zich.

Daarna werd Lineke Knoop in het zonnetje gezet. Zij is verantwoordelijk geweest voor de organisatie van de activiteiten van de afdeling en de PR eromheen de afgelopen jaren. Zij heeft dit met veel verve gedaan. Ná haar afscheid valt er een gat ten aanzien van onze PR. Hiervoor hopen we op een snelle aanvulling binnen ons bestuur. Inge Mijnheer neemt haar taken voor de organisatie over en is hier het afgelopen seizoen al mee bezig geweest.

Dames, heel hartelijk dank en tot ziens!

Secretaris Marja van den Berg biedt de bloemen aan

Het Geheim van Groene Vingers

De lezing werd gegeven door Tineke Grin, die net als Lineke Knoop één van de tuinvrouwen is van de Tuinen Mien Ruys.

Zij had een doordachte lezing voorbereid en vertelde ons veel over de bodem, voedingsstoffen, planten en snoeien in onze tuin.  Het is duidelijk dat zij geheel geïnspireerd is door Mien Ruys haar gedachten en draagt dit vol passie uit.

Het werd een interessante avond met veel informatie.

Ennuh, ....het Geheim van Groene Vingers........??

Volgens Tineke moet u gewoon eens de tuinen van Moerheim in Dedemsvaart bezoeken en dan komt u er vanzelf wel achter!

Onze Activiteiten binnenkort!

Wilt u weten wat we verder voor u in petto hebben?

Kijk dan in onze AGENDA!