NKB Leeuwarden 2007

Het thema dit jaar was 'Fashion and Dance'. Circa 200 deelnemers vanuit het hele land deden mee. Zij waren onderverdeeld in de amateurs klassen: A-, B-, Select A- en Ere- klasse; de Semi-profklasse en een Studentenklasse.

Vrijdag 28 september was de wedstrijddag en werd er heel hard gewerkt aan de verschillende arrangementen. De zaterdag en zondag erna was het AOC voor alle belangstellenden gratis toegankelijk met diverse kramen, workshops en demonstraties.

Afdeling Zwolle had een goed wedstrijd resultaat. Dinie Laarman is 2e in de Semi-profklasse geworden. Iet Wilems heeft de extra prijs in ontvangst mogen nemen. Tiny Roerig is 10e geworden. Jansje Brink werd laatste in haar afdeling. Al met al hebben deze dames onze afdeling weer waardig vertegenwoordigd.

Als u dat allemaal gemist heeft, is hier een link waar u een indruk krijgt hoe het is geweest dat weekend.
Verder is er een fotoalbum online gemaakt, waar u ook heerlijk plaatjes kunt kijken. De arrangementen en de sfeer erom heen kunt u bijna voelen.