Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken 2018

Groei & Bloei Apeldoorn organiseert het Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken op 26 en 27 mei in het AOC Oost te Twello. Dit is een wedstrijd tussen deelnemers van de 3 rayons Midden Nederland, Gelderland -Zuid en Oost Nederland. Er hebben zich 52 deelnemers ingeschreven.
Voor het thema hebben wij ons laten inspireren door het prachtige gebouw waarin de school gevestigd is. Een gebouw met veel licht en kleur.
Voor alle klassen luidt daarom het

THEMA: KLEURIGE TRANSPARANTIE

Op zaterdag 26 mei is de wedstrijd.
Tentoonstelling van de bloemstukken: zondag 27 mei van 10.00 tot 16.00 uur.

Het bezoekadres: AOC Oost, Meester Zwiersweg 4 in 7391 HD Twello.
Toegang gratis. (Er staat een doosje voor een vrijwillige bijdrage).

Golden Ticket

De winnaar uit de hoogste klasse ontvangt een 'Golden Ticket', waarmee hij/zij verzekerd is van deelname aan de wedstrijd bloemschikken voor amateurs bij GARDENISTA 2019, het grote Landelijk Evenement, dat georganiseerd wordt door Groei & Bloei van 14 t/m 19 mei 2019. De winnaar van die wedstrijd mag zich Nederlands Kampioen 2019 noemen.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien