Zwolle

Welkom bij Groei & Bloei
Zwolle

Uitgelicht

Activiteiten

Alles Afgelast ivm Corona

Meer

Terugblikken

Lezingen en knappe bloemschikprestaties

Meer

Welkom op de site van afdeling Zwolle en omstreken!

Van harte welkom op de Zwolse Site. Waar we niet alleen leden uit Zwolle ontmoeten! Ook leden uit Hasselt, Wapelveld, Dafsen en Hattem behoren tot onze afdeling.
Onze wereld ligt vanaf vorig jaar maart stil vanwege Corona. We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid. Zorg goed voor elkaar ....en de tuin natuurlijk ;-)
Wilt u op de hoogte zijn van onze activiteiten en de laatste nieuwtjes?
Meldt u zich aan voor de NIEUWSBRIEF!

Lezingen en andere bijeenkomsten en corona

Lezingen en andere Groei & Bloei bijeenkomsten zijn evenementen waarvoor het laten zien van een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs vereist is. Helaas zijn evenementen tot in elk geval 4 december 6.00 uur alleen maar toegestaan tussen 6.00 uur en 18.00 uur. Dat betekent dat in elk geval tot 4 december de avondbijeenkomsten van de afdelingen niet kunnen plaatsvinden.

BLOEMSCHIKKEN opgave volgend seizoen

In september start een nieuw seizoen bloemschikken! Wilt u info of zich vast opgeven?

Voor opgave eerst mailen naar  avos.1(at)home.nl

U krijgt dan een aanmeldingsformulier toegezonden.

De locatie blijft het Zone college ( voorheen Groene Welle) Koggelaan 7,  te Zwolle.

Voor alle groepen zijn er nog maar enkele plekken open!

Graag tot zien!

Niks te organiseren?! Echt wel.... Help je mee?

Wij als afdeling Zwolle hebben niet zo heel veel te organiseren.. GARDENISTA 2022 het Groene Festival... dat is zo grootschalig en vergt veel handjes. Dus hier een link naar de site, waar vacatures zijn voor mensen die het leuk vinden te helpen tot en met mei 2022 om dit Groene Feest zo mooi mogelijk te maken.

Help je mee?​​​​​​​

 

Rondleiding Tuinen Mien Ruys te Dedemsvaart.

Dinsdagavond 15 september heeft een groep leden en niet-leden kunnen genieten van een zonnige rondleiding door de Tuinen van Mien Ruys te Dedemsvaart. De deelnemers hebben samen gekeken in de verschillende deel-Tuinen. Hier het foto-album van die avond. Monique Bruins-Slot heeft een enthousiaste terugblik geschreven.

Twee van 'onze' tuinen in de (landelijke) krant!

Met grote trots vertellen wij u van de rubriek in de Stentor: De tuinen van Till. Daarin zijn de tuin van Ada in Zwolle en de tuin van Anna in Hattem prachtig belicht met foto's en een interview met beide dames.

'n Kijkje in 'De Meente' bij Ada

Hieronder de link naar het artikel op de website van de Stentor over de tuin van Ada aan de Brinkhoekweg 7 (De Meente) te Zwolle https://www.destentor.nl/zwolle/ada-85-uit-zwolle-vindt-iedere-dag-rust-in-haar-tuin-dode-plantjes-zul-je-hier-niet-snel-tegenkomen~a83a3b84/?referrer=https://www.google.com/

Op bezoek in 'De Schoppert' bij Anna

Hiervolgend de link naar het artikel over de tuin van Anna 'De Schoppert' aan de Groeneweg 18 te Hattem:

https://www.destentor.nl/regio/anna-81-uit-hattem-blijft-fit-dankzij-hectare-vol-groen-deze-tuin-heeft-mij-gered~af38f5a2/

'De Schoppert' is elke woensdag tot oktober van 10:00 uur tot 16:30 uur toegankelijk. Er zijn dan beeldhouwers aan het werk en Anna is zelf aanwezig om u eventueel rond te leiden.

Lastig plannen maken voor 2021

Na maanden worden de maatregelen tegen corona enigszins versoepeld. Bij positieve ontwikkelingen kunnen we na augustus 2021 waarschijnlijk weer activiteiten organiseren. Het bestuur gaat zich de komende tijd beraden over waar, wanneer en hoe we die bijeenkomsten verantwoord kunnen vormgeven. We verheugen ons erop u weer te ontmoeten en houden u op de hoogte via onze site, onze nieuwsbrief, facebook en andere media.

Check de Agenda!

Check onze AGENDA voor informatie over onze activiteiten, dan mist u niets... Neem altijd uw ledenpas mee!

Tuinlog

30 Nov

Angela's tuin

Superieur kado bij kinderpostzegels

29 Nov

Anneke Duyvesteijn

Druiven en wijn - Blik op de Tuin week 47 no. 1033

Meer

Agenda

13 Dec

Kerstdemonstratie door Frits Hoogers

Frits Hoogers zal deze avond verschillende…

10 Jan

Vaste planten en hun natuurlijke leefomgeving door…

Arjan Scherpers heeft sinds 20 jaar een…

Meer