Zwolle

Welkom bij Groei & Bloei
Zwolle

Uitgelicht

Activiteiten

Voortbestaan Afdeling Zwolle veiliggesteld!

Meer

Terugblikken

Lezingen en knappe bloemschikprestaties

Meer

Welkom op de site van afdeling Zwolle en omstreken!

Van harte welkom op de Zwolse Site. Waar we niet alleen leden uit Zwolle ontmoeten! Ook leden uit Hasselt, Wapenveld, Dafsen en Hattem behoren tot onze afdeling.
Na de Algemene Leden Vergadering is er tot onze grote vreugde een aantal leden bereid gevonden het bestuur te vormen. Dus.. de komende jaren kan onze afdeling voortbestaan! Vijf dames hebben zich beschikbaar gesteld als nieuw bestuurslid. Het betreft de dames: Iet Willems, Gerry de Jong, Tanja Huisman, Geertje de Roo en Annelies van Velse. We danken de dames en wensen hen veel plezier met hun nieuwe functie. Het nieuwe bestuur zal met veel plezier een mooi en veelzijdig programma van activiteiten samenstellen voor het komende seizoen.
Dus schrijf u zich in voor de nieuwsbrief en/of gluur af en toe in onze agenda!

Open Tuinen Weekend 17 en 18 juni 2023

Wij zijn het nieuwe jaar fris gestart. De voorbereidingen voor het Open Tuinen Weekend zijn ook begonnen. U kunt zich aanmelden wanneer u het leuk lijkt bezoekers in uw tuin te ontvangen. Uw tuin mag groot, klein, oud, nieuw, zonnig of schaduwrijk zijn. We hopen op veel deelnemers, die van voorgaande jaren maar ook nieuwe! Neem contact met ons op voor meer informatie. (info@zwolle.groei.nl)

Najaarsplantenruilbeurs in Zwolle

Zaterdag 8 oktober 2022 werd de gezellige najaarsplantenruilbeurs op de vertrouwde locatie van het Volkstuincomplex 'Ons Genoegen'  gehouden.
Het was een geslaagde ochtend!

Terugblik op de Paas Demo doorFrits Hoogers!

Heb u de Paas-bloemschik demonstratie gemist of wilt u nog wat nagenieten?
Dan kunt u met deze foto's nog wat mooie bloemstukken zien!

Rondleiding Tuinen Mien Ruys te Dedemsvaart.

Dinsdagavond 15 september heeft een groep leden en niet-leden kunnen genieten van een zonnige rondleiding door de Tuinen van Mien Ruys te Dedemsvaart. De deelnemers hebben samen gekeken in de verschillende deel-Tuinen. Hier het foto-album van die avond. Monique Bruins-Slot heeft een enthousiaste terugblik geschreven.

Twee van 'onze' tuinen in de (landelijke) krant!

Met grote trots vertellen wij u van de rubriek in de Stentor: De tuinen van Till. Daarin zijn de tuin van Ada in Zwolle en de tuin van Anna in Hattem prachtig belicht met foto's en een interview met beide dames.

'n Kijkje in 'De Meente' bij Ada

Hieronder de link naar het artikel op de website van de Stentor over de tuin van Ada aan de Brinkhoekweg 7 (De Meente) te Zwolle https://www.destentor.nl/zwolle/ada-85-uit-zwolle-vindt-iedere-dag-rust-in-haar-tuin-dode-plantjes-zul-je-hier-niet-snel-tegenkomen~a83a3b84/?referrer=https://www.google.com/

Op bezoek in 'De Schoppert' bij Anna

Hiervolgend de link naar het artikel over de tuin van Anna 'De Schoppert' aan de Groeneweg 18 te Hattem:

https://www.destentor.nl/regio/anna-81-uit-hattem-blijft-fit-dankzij-hectare-vol-groen-deze-tuin-heeft-mij-gered~af38f5a2/

'De Schoppert' is elke woensdag tot oktober van 10:00 uur tot 16:30 uur toegankelijk. Er zijn dan beeldhouwers aan het werk en Anna is zelf aanwezig om u eventueel rond te leiden.

Check de Agenda!

Check onze AGENDA voor informatie over onze activiteiten, dan mis je niets... Neem altijd je ledenpas mee!

Tuinlog

08 Feb

Antje

Verrassing

08 Feb

Angela's tuin

Ha,daar ben ik weer pfff

Meer

Agenda

27 Feb

WAAROM GROEIT MIJN PLANT NIET?

Arjan Schepers is eigenaar van een…

13 Mar

Efficient vaste planten gebruik

Gerard van Buiten vertelt ons over effiecient…

Meer