Zwolle

Welkom bij Groei & Bloei
Zwolle

Uitgelicht

Activiteiten

Bloemschikken cursus/ wedstrijd

Meer

Terugblikken

Lezingen en knappe bloemschikprestaties

Meer

Welkom in Zwolle!

Van harte welkom op de Zwolse Site. Wilt u op de hoogte zijn van onze activiteiten? Meldt u zich aan voor de NIEUWSBRIEF!

Dinsdag 10 december schitterde Thijs Harmens met zijn Kerstdemonstratie. Hij heeft mooie kerstarrangementen gemaakt, welke zijn verloot aan het einde van de avond. En 3 februari komt Coen Jansen u bijpraten over nieuwe ontwikkelen op het gebied van vaste planten.

Uw afdeling is al volop bezig met de voorbereidingen van de activiteiten van dit jaar. Het Open Tuinen weekend is één van onze hoogtepunten. We nodigen u van harte uit zich dit keer ook als deelnemer op te geven. Aanmelden kan vanaf nu en we hopen op een record aan deelnemers!

 

Oproep voor nieuwe bestuurders

PR medewerker:
Het onderhouden van contact met de pers en de andere afdelingen naast het inplannen van interessante lezingen is de kern van deze taak. Hiervoor zoeken iemand die zich specifiek gaat bezighouden met de PR voor onze activiteiten.

Secretaris:
Het opmaken van de jaarverslagen, het notuleren van vergaderingen en de verwerking van post is daarbij de hoofdzaak. We zoeken dus iemand die daar zin in heeft.

Spreekt dit u aan?
Laat het ons weten per mail: info@zwolle.groei.nl

BLOEMSCHIKKEN

We zijn in september fris van start gegaan! Wilt u info of zich nog opgeven voor de laatste drie lessen bloemschikken? Dat kan via de bloemschikafdeling van Zwolle!

De data voor de beginnersgroepen hieronder mét een korte omschrijving. NB: Op deze datums zijn ook de andere 2 groepen aanwezig in de Groene Welle, zodat we bij elkaar kunnen kijken. (Gluren bij de buren).
13 februari 2020 - Hergebruikte krans
19 maart 2020 - Vrije opdracht

Check de Agenda!

Check onze AGENDA voor informatie over onze activiteiten, dan mist u niets... Neem altijd uw ledenpas mee!

Tuinlog

23 Jan

Lady Adriana

Nieuwjaars dutje in de appelboom

23 Jan

Lady Adriana

Nieuwjaarsdutje in appelboom

Meer

Agenda

03 feb

Coen Jansen Vaste Planten

Coen Jansen, de welbekende kweker uit Dalfsen komt...

13 feb

Hergebruikte Krans

Op 13 februari wordt de strokrans die op 14...

Meer