Zwolle

Welkom bij Groei & Bloei
Zwolle

Alles Afgelast ivm Corona

Welkom op de site van afdeling Zwolle en omstreken!

Van harte welkom op de Zwolse Site. Waar we niet alleen leden uit Zwolle ontmoeten! Ook leden uit Hasselt, Wapelveld, Dafsen en Hattem behoren tot onze afdeling.
Onze wereld ligt stil vanwege Corona. Alle lezingen, de plantenruilbeurs én de nationale open tuinweek gaan niet door.
We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid. Zorg goed voor elkaar ....en de tuin natuurlijk ;-)
Wilt u op de hoogte zijn van onze activiteiten en de laatste nieuwtjes?
Meldt u zich aan voor de NIEUWSBRIEF!

Alle activiteiten tot september 2020 afgelast

Voorzichtig plannen maken voor het nieuwe seizoen

Na maanden worden de maatregelen tegen corona langzaam versoepeld. Bij positieve ontwikkelingen kunnen we na september 2020 waarschijnlijk weer activiteiten organiseren. Het bestuur gaat zich de komende tijd beraden over waar, wanneer en hoe we die bijeenkomsten verantwoord kunnen vormgeven. We verheugen ons erop u weer te ontmoeten en houden u op de hoogte via onze site, onze nieuwsbrief, facebook en andere media.

BLOEMSCHIKKEN opgave volgend seizoen

Wij hebben goede hoop dat in september het corona-virus de wereld niet meer in zijn greep houdt!
Wilt u info of zich vast opgeven voor het volgend seizoen bloemschikken? Dat kan via de bloemschikafdeling van Zwolle!

ALV en Brian Kabbes

Onze ALV is goed bezocht. Er zijn mooie ideeën geopperd door de aanwezige leden. Het bestuur zal zeker proberen daar wat mee te doen. Een korte terugblik van de lezing van Brian Kabbes om u te insprireren vooral sterke vaste planten te gebruiken in uw tuin. Zo kunt u dankzij de tijdwinst en kostenbesparing die het oplevert meer gaan reizen, nét als Brian!

Oproep voor PR bestuurder

PR medewerker:
Het onderhouden van contact met de pers en de andere afdelingen naast het inplannen van interessante lezingen is de kern van deze taak. Hiervoor zoeken iemand die zich specifiek gaat bezighouden met de PR voor onze activiteiten.

Spreekt dit u aan?
Laat het ons weten per mail: info@zwolle.groei.nl

Check de Agenda!

Check onze AGENDA voor informatie over onze activiteiten, dan mist u niets... Neem altijd uw ledenpas mee!

Tuinlog

Een rondje door de knollentuin

Odette

Voor nu