Zwolle

Zwolle

Alles Afgelast ivm Corona

Lezingen en knappe bloemschikprestaties

Welkom op de site van afdeling Zwolle en omstreken!

Van harte welkom op de Zwolse Site. Waar we niet alleen leden uit Zwolle ontmoeten! Ook leden uit Hasselt, Wapelveld, Dafsen en Hattem behoren tot onze afdeling.
Onze wereld ligt vanaf vorig jaar maart stil vanwege Corona. We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid. Zorg goed voor elkaar ....en de tuin natuurlijk ;-)
Wilt u op de hoogte zijn van onze activiteiten en de laatste nieuwtjes?
Meldt u zich aan voor de NIEUWSBRIEF!

BLOEMSCHIKKEN opgave volgend seizoen

In september start een nieuw seizoen bloemschikken! Wilt u info of zich vast opgeven?

Voor opgave eerst mailen naar  avos.1(at)home.nl

U krijgt dan een aanmeldingsformulier toegezonden.

De locatie blijft het Zone college ( voorheen Groene Welle) Koggelaan 7,  te Zwolle.

Voor alle groepen zijn er nog maar enkele plekken open!

Graag tot zien!

Niks te organiseren?! Echt wel.... Help je mee?

Wij als afdeling Zwolle hebben niet zo heel veel te organiseren.. GARDENISTA 2022 het Groene Festival... dat is zo grootschalig en vergt veel handjes. Dus hier een link naar de site, waar vacatures zijn voor mensen die het leuk vinden te helpen tot en met mei 2022 om dit Groene Feest zo mooi mogelijk te maken.

Help je mee?​​​​​​​

Rondleiding Tuinen Mien Ruys te Dedemsvaart.

Dinsdagavond 15 september heeft een groep leden en niet-leden kunnen genieten van een zonnige rondleiding door de Tuinen van Mien Ruys te Dedemsvaart. De deelnemers hebben samen gekeken in de verschillende deel-Tuinen. Hier het foto-album van die avond. Monique Bruins-Slot heeft een enthousiaste terugblik geschreven.

Twee van 'onze' tuinen in de (landelijke) krant!

Met grote trots vertellen wij u van de rubriek in de Stentor: De tuinen van Till. Daarin zijn de tuin van Ada in Zwolle en de tuin van Anna in Hattem prachtig belicht met foto's en een interview met beide dames.

'n Kijkje in 'De Meente' bij Ada

Op bezoek in 'De Schoppert' bij Anna

Hiervolgend de link naar het artikel over de tuin van Anna 'De Schoppert' aan de Groeneweg 18 te Hattem:

'De Schoppert' is elke woensdag tot oktober van 10:00 uur tot 16:30 uur toegankelijk. Er zijn dan beeldhouwers aan het werk en Anna is zelf aanwezig om u eventueel rond te leiden.

Lastig plannen maken voor 2021

Na maanden worden de maatregelen tegen corona enigszins versoepeld. Bij positieve ontwikkelingen kunnen we na augustus 2021 waarschijnlijk weer activiteiten organiseren. Het bestuur gaat zich de komende tijd beraden over waar, wanneer en hoe we die bijeenkomsten verantwoord kunnen vormgeven. We verheugen ons erop u weer te ontmoeten en houden u op de hoogte via onze site, onze nieuwsbrief, facebook en andere media.

Check de Agenda!

Check onze AGENDA voor informatie over onze activiteiten, dan mist u niets... Neem altijd uw ledenpas mee!

Tuinlog

Harry Hakvoort

Werkzaamheden rond windhozen

Veris-lente